Heb je hulp nodig bij de marketing binnen je bedrijf? Daarbij is juist beeldmateriaal van groot belang! Hiermee straal je de visie van het bedrijf uit. 

Wil je graag professioneel beeldmateriaal van je bedrijf, een event of van je medewerkers?

Dan ga ik graag met je in gesprek over wat je wil uitstralen en wie je bent, om dit vervolgens professioneel te fotograferen of te filmen. 

Iedere videoproductie is puur maatwerk

Video is een onmisbare marketingtool geworden

Je kunt ermee opvallen en je onderscheiden van concurrenten. Want je wilt natuurlijk nieuwe klanten aantrekken en laten zien waar je bedrijf of onderneming voor staat. Een bedrijfsfilm is daarom essentieel om (potentiële) klanten en/of bestaande klanten te overtuigen van jouw kennis en/of product.

 

Bedrijfsfilms >>vraag een offerte op maat

start v.a. €345,-

*Prijzen zijn exclusief BTW*

Promoot je evenement of bedrijf in een filmpje van circa 1 minuut. De promotiefilm sluit 100% aan bij je imago en doelgroep. Deel het filmpje bijvoorbeeld op social media of plaats het op je website. Succes verzekerd!

Bedrijf 

in beeld!

Een mooiere presentatie is er niet... In een bijna live-ervaring vertel je het verhaal van jouw bedrijf d.m.v. een

bedrijfsfilm. Je laat de sfeer en uitstraling van het bedrijf letterlijk zien! 

Recente bedrijfsfilms
bedrijfsfotografie

Bij Nicole W fotografie & FILM combineer je foto & film voor het meest optimale beeld!

De inzetbaarheid van bedrijfsfoto’s is erg groot. Ze kunnen gebruikt worden voor het drukken van flyers, brochures, visitekaartjes, cadeaubonnen, menukaarten, prijslijsten etc. Ook voor op de website en sociale media wil je goede beelden hebben van jouw onderneming. De kijker weet direct wat voor identiteit jullie willen uitstralen en wat ze kunnen verwachten.

 bedrijfsfotografie boek

je al v.a. €275,-

(offerte op maat)

*Prijzen zijn exclusief BTW*