top of page

Het boeken van een fotoreportage?

 

Het boeken van een fotoreportage kan telefonisch via de app, per mail of d.m.v. het invullen van het contactformulier. Met name in het hoogseizoen, maart t/m augustus,  is het raadzaam tijdig van te voren (2/3 maanden) de fotoreportage te reserveren. Dit om te voorkomen dat er geen ruimte meer is en dat geldt met name in de weekenden. We gaan samen kijken naar een leuke, passende buitenlocatie en spreken een tijdstip af. Daarbij is het natuurlijk prettig om rekening te houden met eventuele ochtend/middag dutjes bij kleine kindjes. Qua locaties zijn er natuurlijk vele mogelijkheden zoals het bos, een boomgaard, een ven, bij het park in de buurt of misschien wat meer op industrieel terrein... Ik heb zelf inmiddels natuurlijk ook wat favoriete locaties die ik zal voorstellen, maar wellicht hebben jullie een leuke suggestie? We stellen het daarom ook geheel samen af.

De fotoreportage:

 

De fotoreportage zal op een buitenlocatie plaatsvinden, omdat ik graag buiten werk met natuurlijk licht. Voor een lifestyle (met jullie gezin) of een newborn fotoreportage kom ik graag bij jullie aan huis. Ik heb geen studio. 

Er bestaat een kans, met name in de wintermaanden, dat de fotoshoot verzet zal moeten worden i.v.m. slechte weersomstandigheden. Denk aan: flinke mist, regen, storm of een hele donkere dag.

 

De dag van de fotoreportage:

We treffen elkaar op de afgesproken plaats. De duur van de fotoreportage is afhankelijk van de soort reportage, variërend van 1,5 tot 2,5 uur. Daarnaast is tijd niet belangrijk, ik ga nooit gehaast te werk en neem alle tijd die nodig is om de mooie kiekjes vast te leggen!

Ik draag zorg voor leuke attributen en probeer hier ook steeds variatie in aan te brengen. Je mag extra kleding meenemen, als je het leuk vindt daarin afwisseling te hebben.

Vergeet bij kinderen niet de knuffel, fiep, wat te drinken of andere belangrijke dingetjes mee te nemen waar ze aan gehecht zijn. Ik zorg voor een lekker snoepje :-)

 

De betaling dient te geschieden vooraf of op de dag zelf van de fotoreportage, dit kan zowel contant als via een overboeking (bij een overboeking dient het bedrag maximaal 4 dagen van te voren naar mijn rekening overgemaakt te zijn).

*Let op dat er in de weekenden €20,- extra bijkomt*.

 

Na de fotoreportage:

 

Na de fotoreportage krijg je binnen 5 weken via "we transfer" een mail met de door mij geselecteerde fotobestanden met watermerk er doorheen. De foto's zullen zorgvuldig uitgekozen & bewerkt worden naar mijn smaak & stijl in mijn fotobewerkingsprogramma's. Heb je de voorkeur voor bijvoorbeeld zwart/wit foto's, geef dit dan van te voren even bij mij aan, dan houd ik daar rekening mee. Ik heb enorm veel foto's gemaakt en kies daaruit natuurlijk alleen de mooiste.  Je krijgt tussen de 40 à 80 fotobestanden doorgestuurd, afhankelijk van de soort fotoreportage. Daaruit mogen jullie zelf 25 fotobestanden kiezen.

 

De bestelling:

 

Nadat jullie via de mail de aller mooiste digitale fotobestanden met mijn logo erdoorheen hebben ontvangen, mogen "jullie" aan het werk :-) Namelijk: Het selecteren van de fotobestanden! Zoals al eerder vermeld staat, ontvang je 25 digitale fotobestanden die bij de prijs inbegrepen zijn. Uit ervaring blijkt dat het vaak moeilijk kiezen is. Je kunt losse digitale fotobestanden bijkopen. In ons eerste mailcontact heb je de prijslijst ontvangen.

 

 

"De klant dient binnen 1 week na de reportage een fotoselectie te hebben gemaakt".

Nicole W fotografie heeft het recht  de foto's na de reportage te gebruiken voor marketing & reclame doeleinden en social media ( zoals facebook & drukwerk)

© 2014 Nicole W fotografie & film. Baby|kind|gezin & zwangerschapsfotografie.

THE BEST

THING ABOUT

MEMORIES

IS MAKING THEM

bottom of page