top of page

MICK

de mooiste, liefste & schattigste  baby van de hele wereld!!!!

15 april was het dan eindelijk zover! Na een zwangerschapsduur van 40 weken en 4 dagen is na een voorspoedige en snelle bevalling ons 2e zoontje MICK geboren. Wat een klein ventje van 3600 gram in tegenstelling tot zijn grote broer Yori, die 4015 gram woog bij de geboorte.

Hij lijkt veel op zijn grote broer! Hoewel hij wel dunnere beentjes (tengere bouw) en een andere blik in zijn oogjes heeft. En Yori!! Die is zooo TROTS!

 

Vele shoots van families, gezinnen, kindjes & baby's worden op mijn facebook pagina of via mijn website gepubliceerd. Daarom wil ik dan ook graag als fotografe een stukje van mijn priveleven met jullie delen :-)

Graag laat ik jullie een kijkje nemen binnen ons gezin d.m.v. deze blog. De eerste 3 weken na de geboorte stond mijn camera continue paraat om mooie kiekjes te maken van ons prille geluk! Deze blog verteld een verhaaltje van Mick's eerste weken op de wereld. De geboorte, het 1ste badje, de kennismaking met zijn grote broer, met papa & mama op de foto.....etc.

 

Zou jij ook zo'n complete reportage willen? Dat kan! Kies voor "de mooiste weken fotoshoot" en ik kom in de eerste 3 weken na de geboorte van jullie kindje, iedere week 1 keer bij jullie aan huis om in verschillende settings jullie kindje vast te leggen. Dus geen eenmalige shoot van jullie pasgeboren baby, maar een hele reportage waarbij we samen gaan kijken welke momenten voor jullie belangrijk zijn. Er wordt gefotografeerd in de "lifestyle" stijl: Zonder toeters en bellen, gewoon puur zoals het is.

De broers/zussen, het babykamertje, voedingsmoment, eerste badje, belangrijk bezoek etc. Het kan allemaal aan bod komen.

 

Lijkt het je wat? Stuur me een mail: nicole1985@hotmail.com of neem contact op via de website.

Uiteraard hebben newborn fotoshoots voorrang in mijn agenda.

 

bottom of page