top of page

Bruiloft Danny & Debby

Wauw wat was dat leuk om doen!! En dat terwijl ik (bijna) alle huwelijks-reportage-aanvragen

(wat een woordcreatie ;-) met "nee" beantwoord. Puur omdat ik het TE spannend vind en ik de spontaniteit van het werken met kindjes dan heel erg mis. Nu is Debby een bekende MET kindjes. Tja ik dacht: "Laten we toch nog eens 1 keertje doen". Nu heb ik toch wel de smaak te pakken gekregen en ben ik druk met het uitdenken van mijn "huwelijksplannetje". Of ja niet de mijne, want ik ben al bijna 10 jaar getrouwd. Maar hoe ik dit wil gaan aanbieden aan bruidsparen. Ik denk aan een leuk budget en een soort mini-bruidsshoot, waarbij ik dus niet de hele dag aanwezig ben.....Mmmm, ik ben nog niet uitgedacht. Ik ga me ook nog even focussen op ons 3e kindje (onderweg/op komst). Maarrrr om jullie alvast een beeld te geven van mijn "stijl" en "kijk" op bruidsfotografie heb ik deze blog gemaakt van dit fotogenieke paar :-). Enjoy. Kun je niet wachten totdat ik mijn plannen helemaal heb uitgedacht? stuur me gerust een mailtje mocht het je interesse gewekt hebben :-)

Groetjesssss