top of page

alles op een rijtje

 

01

De betaling

 

De betaling van het volledige bedrag van een fotoreportage dient te geschieden op de dag van de fotoreportage (contant) of vooraf (minimaal 4 dagen van te voren) d.m.v. overboeking via de rekening. Nicole WonderZ fotografie doet niet aan termijnbetalingen.

Indien je na de fotoreportage extra bestanden wilt bestellen, wordt i.o.m. Nicole WonderZ  fotografie een prijs bepaald en dient vooraf dit bedrag over te worden gemaakt.

02

Wat zit er nu precies bij de fotoreportage inbegrepen?

 

- Mijn tijd & creativiteit.

- De reiskosten binnen een straal van 10 km van de postcode 5706 NR.

- Een zorgvuldige selectie & nabewerking van de foto's.

- 25 digitale fotobestanden in hoge resolutie zelf uit te kiezen (naar eigen wens af te drukken).

- Je ontvangt jouw (uitgekozen) digitale fotobestanden via wetranfer.

 

Wil je meer digitale fotobestanden bijkopen?

 

Dat kan! Via de mail ontvang je de prijslijst met 4 pakketten. Hoe meer je besteld hoe voordeliger.

03

Krijg ik kleuren & zwart-wit bestanden?

 

In principe beoordeel ik welke foto er in zwart-wit of in kleur wordt bewerkt, afhankelijk van wat het mooiste past bij het beeld. Zodra je de digitale fotobestanden hebt ontvangen, krijg je 70 % kleur en 30 % zwart-wit foto's. Wil je een foto in kleur of in zwart-wit? Laat me dit weten, dan pas ik het tegen meerprijs voor je aan. (Ga liever niet zelf aan de slag foto's in zwart-wit om te zetten).

04

Wat te doen bij slecht weer?

Ik ben erg positief ingesteld wat betreft het weer. Dus positief blijven! Mocht er echt regen, storm of zware mist voorspeld zijn, hebben we contact en verzetten we de datum in overleg van beide agenda's.

05

Doe je ook groeps/familie fotoreportages?

 

Familiereportages gaan vanaf 6 personen met de vanaf prijs van €215,-. Ieder extra persoon betaald €15,- p.p. Je krijgt een complete reportage met de broers en zussen, de gezinnen en de neefjes & nichtjes bij elkaar.

Tot slot

Nicole WonderZ fotografie heeft het recht de foto's na de reportage te gebruiken voor marketing & reclame doeleinden en social media ( zoals facebook & drukwerk ).

© 2014 Nicole W fotografie & film. Baby|kinder|gezin & zwangerschapsfotografie.

bottom of page